Nova adquisició per a la nostra estació meteorològica

Rehabilitació garita meteorològica

El departament d’Automoció i el departament d’Automàtica, Robòtica i Telecomunicacions han promogut la restauració de la garita de meteorologia de fusta que disposava antigament el nostre centre.
La feina ha estat realitzada pels alumnes de segon curs de Formació Professional Bàsica de manteniment de vehicles.
Gràcies a aquesta nova garita, les dades automàtiques de la nostra estació meteorològica que es mostren a la web, podrem comparar-les amb els instruments que anirem afegint a aquesta garita, aconseguint major qualitat de les nostres dades.
Fins ara, la única dada que comprovàvem manualment era la pluviometria, i des d’aquest moment ja hem començat a monitoritzar la temperatura màxima i mínima. En breu, adquirirem un baròmetre manual, d’aquesta manera les dades oferides per la nostra estació meteorològica i mediambiental seran molt més fiables.
Agraïm la feina feta per aquest grup d’alumnes.

Leave a Reply